5 redenen om van schapenvacht pantoffels te houden

 1. Het hele jaar comfortabel
  Schapenvacht is van nature thermostatisch en past zich aan uw lichaamstemperatuur aan om uw voeten comfortabel te houden, ongeacht het seizoen. In een paar schapenvachtpantoffels blijven je voeten koel tijdens de zomermaanden en de hele winter lang warm.
 2. Antibacterieel en hypoallergeen
  Zeg maar dag tegen voetgeur, schapenvachtvezels bevatten lanoline, dat van nature antibacterieel is en je voeten uur na uur fris houdt. Schapenvacht weert ook huisstofmijt en meeldauw, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen met allergieën.
 3. Vochtafvoer
  Slippers die bekleed zijn met synthetische materialen kunnen voeten laten transpireren, maar schapenvacht doet het tegenovergestelde. Het absorbeert op natuurlijke wijze vocht en houdt uw voeten comfortabel droog bij elke stap.
 4. Superieure zachtheid
  Aan het einde van een lange dag, gaat er niets boven je voeten in een paar zachte, zachte, authentieke schapenvachtsloffen te laten glijden. en heerlijk te ontspannen.
 5. Extreem duurzaam
  Slippers van schapenvacht zijn voor de lange termijn. In tegenstelling tot rayon of andere kunstmatige vezels met korte levensverwachting, kunnen schapenvachtwolvezels 20.000 keer worden gebogen zonder te scheuren. Als je eenmaal dat perfecte paar schapenvachtpantoffels hebt gevonden, zul je er nog jaren plezier van hebben.
© 2009 - 2024 Liebo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel