Sorteer op
Sorteer op

Slapen onder wol

Slapen onder een wollen dekbed. Waarom? Een bedklimaat met een hoge vochtigheid en een hoge temperatuur leiden tot een onregelmatige hartslag tijdens de slaap volgens het Hohenstein Instituut. Wol is ademend en vochtabsorberend is is daardoor in staat uw bedklimaat te reguleren. Dit betekent een regelmatige hartslag en rustige slaap.

Bovendien kan wol tot 35% van het eigen gewicht aan vocht opnemen zonder klam aan te voelen. De waterdamp verdampt aan de lucht en daardoor krijg je een optimaal bedklimaat.

Wollen dekbedden bij liebo.nl

Allergisch voor wol?
Doordat de wol niet rechtstreeks op de huid komt, krijg je geen allergische reactie en kriebelt/prikt de wol niet.
Voor mensen met astma en ademhalingsproblemen is zuivere scheerwol een goede uitkomst. Dankzij de ventilerende werking van wol is schapenwol niet vatbaar voor huismijt. Schapenwol is een hygiënische vezel in uw bed.

Een wollen dekbed is diervriendelijk

Een wollen dekbed wordt gemaakt van geschoren schapenwol. Wol groeit vanzelf weer aan, het schaap wordt in het voorjaar verlost van een flink pak schapenwol. Dit is een win win situatie, deze wol is dier- en milieuvriendelijk verkregen en het schaap kan een heel stuk lichter weer lekker terug naar de wei.

© 2009 - 2024 Liebo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel