Warmbat Pantoffels

Warmbat pantoffels gebruikt 100% Merino schapenwol in haar laarzen, pantoffels en sloffen.

Wat voor vachten gebruikt Warmbat?

Warmbat gebruikt 100% originele Australische Merino schapenwol, deze topkwaliteit wol wordt geselecteerd op zijn dichtheid, kracht en fijne wol kwaliteit. Het behoudt zijn vorm, is zacht en licht van gewicht en van nature temperatuur en vocht regulerend. De wolvezels "ademen" en houden je voeten op de juiste temperatuur. Deze vezels zijn hol en kunnen tot 30% van hun eigen gewicht aan vocht absorberen, zodat het niet vochtig aanvoelt. Deze kwaliteit maakt de wol vochtregulerend, waardoor het onstane vocht op een natuurlijk manier wordt afgevoerd en daardoor ook de kans op zweetvoeten afneemt. Bekijk ook ons artikel over "Waarom krijg je zweetvoeten" Ongeacht de weersomstandigheden is wol in de winter een natuurlijke isolator, doordat de lucht tussen de vezels lichaamswarmte vasthoudt. Dit in tegenstelling tot synthetische imitatie wol, die is vaak goedkoper maar worden vaak ten onrechte verkocht als "schoenen of pantoffels met schapenvacht". Ook bevat wol van nature "lanoline" dat is wolvet en dit hydrateert je voeten op natuurlijke wijze. Een beperkt aantal mensen is allergisch voor lanoline. Toch kun je dan wollen sloffen dragen door bijvoorbeeld je sokken aan te houden.

Wolvet of te wel lanoline wordt ook vaak gebruikt in diverse cremes omdat het goed in de hoornlaag trekt. Dit wordt ook vaak gebruikt door moeders die borstvoeding geven om tepelkloven mee te behandelen. Ook de lanoline zalf is bij ons verkrijgbaar.

Warmbat pantoffels worden gemaakt van restproducten uit de Australische voeselindustrie. De fokkers van deze schapen vallen onder de Australische wetgeving.

Warmbat pantoffels zijn tijdloos, lichtgewicht, duurzaam, warm en comfortabel. De zolen bestaan voornamelijk uit Rubber/Eva of Rubber.TPR.

Hoe vallen Warmbat pantoffels?

Wij krijgen vaak de vraag hoe de Warmbat pantoffels vallen. Voor de Warmbat pantoffels kunt je het beste je normale schoenmaat aanhouden. Schapenvacht gaat na verloop van tijd van pletten en lopen vaak ook nog een beetje uit. In het begin zitten ze dan ook wat strakker. Neem ze niet te groot, want door het uitlopen en pletten zou u dan later eruit sloffen. Voor een indicatie van de te bestellen maat heeft Warmbat een maattabel samengesteld die u bij de Warmbat pantoffels en schoenen kunt terugvinden.

Bekijk onze Warmbat pantoffels en klik op onderstaande foto.

 

 

 

 

 

 

 

© 2009 - 2024 Liebo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel