Sorteer op
 • Cashmere Merino sjaal - Licht Grijs Blauw
  Cashmere Merino sjaal - Licht Grijs Blauw

  Ontdek de tijdloze elegantie van de John Hanly Cashmere Merino Sjaal in Licht Grijs Blauw. Deze Merino wollen das combineert het klassieke visgraatpatroon met avontuurlijke kleurcombinaties.

  € 39,95
 • Cashmere Merino sjaal - Licht Grijs Olijf
  Cashmere Merino sjaal - Licht Grijs Olijf

  Ontdek de tijdloze elegantie van de John Hanly Cashmere Merino Sjaal in Licht Grijs Olijf. Deze Merino wollen das combineert het klassieke visgraatpatroon met avontuurlijke kleurcombinaties.

  € 39,95
 • Cashmere Merino sjaal - Zilver Grijs
  Cashmere Merino sjaal - Zilver Grijs

  Ontdek de tijdloze elegantie van de John Hanly Cashmere Merino Sjaal in Zilver Grijs. Deze Merino wollen das combineert het klassieke visgraatpatroon met avontuurlijke kleurcombinaties.

  € 39,95
 • Cashmere Merino sjaal - Grijs
  Cashmere Merino sjaal - Grijs

  Ontdek de tijdloze elegantie van de John Hanly Cashmere Merino Sjaal in Grijs. Deze Merino wollen das combineert het klassieke visgraatpatroon met avontuurlijke kleurcombinaties. Met 95% Merinowol en 5% cashmere

  € 39,95
 • Cashmere Merino sjaal - Midden Grijs
  Cashmere Merino sjaal - Midden Grijs

  Ontdek de tijdloze elegantie van de John Hanly Cashmere Merino Sjaal in Midden Grijs. Deze Merino wollen das combineert het klassieke visgraatpatroon met avontuurlijke kleurcombinaties.

  € 39,95
 • Cashmere Merino sjaal - Blauw Ecru
  Cashmere Merino sjaal - Blauw Ecru

  Ontdek de tijdloze elegantie van de John Hanly Cashmere Merino Sjaal in Blauw Ecru. Deze Merino wollen das combineert het klassieke visgraatpatroon met avontuurlijke kleurcombinaties.

  € 39,95
 • Merino sjaal - Grijs Blauw
  Merino sjaal - Grijs Blauw

  Deze John Hanly Merino Wollen Sjaal in de kleur Grijs Blauw is een zeer fraaie wollen das met blokpatroon en franjes. Deze wollen das bestaat uit 100% Merino lamswol.

  € 36,95
 • Merino sjaal - Blauw Beige Bruin
  Merino sjaal - Blauw Beige Bruin

  Deze John Hanly Merino Wollen Sjaal in de kleur Blauw Beige Bruin​ is een zeer fraaie wollen das met blokpatroon en franjes. Deze wollen das bestaat uit 100% Merino lamswol

  € 36,95
 • Merino sjaal - Antraciet Zilver Rood
  Merino sjaal - Antraciet Zilver Rood

  Deze John Hanly Merino Wollen Sjaal in de kleur Antraciet Zilver Rood​​ is een zeer fraaie wollen das met blokpatroon en franjes. Deze wollen das bestaat uit 100% Merino lamswol.

  € 36,95
 • Merino sjaal - Denim Grijs
  Merino sjaal - Denim Grijs

  Deze John Hanly Merino Wollen Sjaal in de kleur Denim Grijs​​ is een zeer fraaie wollen das met blokpatroon en franjes. Deze wollen das bestaat uit 100% Merino lamswol.

  € 36,95
 • Ierse Wollen sjaal - Lichtblauw Antraciet
  Ierse Wollen sjaal - Lichtblauw Antraciet

  De John Hanly Ierse Wollen Sjaal in de kleur Lichtblauw Antraciet is een handige korte sjaal die je gemakkelijk meeneemt.

  € 22,95
 • Ierse Wollen sjaal - Zwart en wit
  Ierse Wollen sjaal - Zwart en wit

  De John Hanly Ierse Wollen Sjaal in de kleur Zwart en wit is een handige korte sjaal die je gemakkelijk meeneemt. Deze Ierse wollen sjaal heeft een fijn blokjes patroon met mooie matchende kleuren en franjes.

  € 22,95
 • Ierse Wollen sjaal - Antraciet Zwart Blauw
  Ierse Wollen sjaal - Antraciet Zwart Blauw

  De John Hanly Ierse Wollen Sjaal in de kleur Antraciet Zwart Blauw is een handige korte sjaal die je gemakkelijk meeneemt. Deze Ierse wollen sjaal heeft een blokpatroon met mooie matchende kleuren en franjes.

  € 22,95
 • Ierse Wollen sjaal - Blauw Grijs Beige
  Ierse Wollen sjaal - Blauw Grijs Beige

  De John Hanly Ierse Wollen Sjaal in de kleur Blauw Grijs Beige is een handige korte sjaal die je gemakkelijk meeneemt. Deze Ierse wollen sjaal heeft een blokpatroon met mooie matchende kleuren en franjes, 100% merinowol

  € 22,95
 • Ierse Wollen sjaal - Kastanjebruin Zwart
  Ierse Wollen sjaal - Kastanjebruin Zwart

  De John Hanly Ierse Wollen Sjaal in de bijzonder mooie kleur Kastanjebruin Zwart is een handige korte sjaal die je gemakkelijk meeneemt. Deze Ierse wollen sjaal heeft een blokpatroon met mooie matchende kleuren en franjes.

  € 22,95
 • Ierse Wollen sjaal - Koningsblauw Salie
  Ierse Wollen sjaal - Koningsblauw Salie

  De John Hanly Ierse Wollen Sjaal in de kleur Koningsblauw Salie is een handige korte sjaal die je gemakkelijk meeneemt. Deze Ierse wollen sjaal heeft een blokpatroon met mooie matchende kleuren en franjes.

  € 22,95
 • Ierse Wollen sjaal - Rood Zwart Grijs
  Ierse Wollen sjaal - Rood Zwart Grijs

  De John Hanly Ierse Wollen Sjaal in de kleur Rood Zwart Grijs​ is een handige korte sjaal die je gemakkelijk meeneemt. Deze Ierse wollen sjaal heeft een blokpatroon met mooie matchende kleuren en franjes.

  € 22,95
 • Ierse Wollen sjaal - Denim Beige Blauw
  Ierse Wollen sjaal - Denim Beige Blauw

  De John Hanly Ierse Wollen Sjaal in de kleur Denim Beige Blauw is een handige korte sjaal die je gemakkelijk meeneemt. Deze Ierse wollen sjaal heeft een blokpatroon met mooie matchende kleuren en franjes.

  € 22,95
 • Ierse Tweed Pet - Antraciet Zwart
  Ierse Tweed Pet - Antraciet Zwart

  Maak een statement met de Typische Ierse Tweed pet in de tijdloze kleur Antraciet Zwart! Deze hoogwaardige pet van John Hanly, gemaakt van 100% lamswol, voegt direct een vleugje stijl en authenticiteit toe aan elke outfit.

  € 35,95
 • Ierse Tweed Pet - Denim Navy
  Ierse Tweed Pet - Denim Navy

  Maak een statement met de Typische Ierse Tweed pet in de tijdloze kleur Denim Navy! Deze hoogwaardige pet van John Hanly, gemaakt van 100% lamswol, voegt direct een vleugje stijl en authenticiteit toe aan elke outfit.

  € 35,95
 • Peaky Blinders pet - Antraciet Zwart
  Peaky Blinders pet - Antraciet Zwart

  Deze Peaky Blinders Pet is een tijdloze Newsboy pet, ook bekend als Gatsby pet, in de elegante kleur Antraciet Zwart. Met zijn herringbone patroon en vervaardigd uit hoogwaardige 100% lamswol, straalt deze pet stijl uit.

  € 49,95
 • Peaky Blinders pet - Navy
  Peaky Blinders pet - Navy

  Deze Peaky Blinder Pet is een tijdloze Newsboy pet, ook bekend als Gatsby pet, in de elegante kleur Navy. Met zijn herringbone patroon en vervaardigd uit hoogwaardige 100% lamswol, straalt deze pet stijl uit.

  € 49,95
 • -50%

  Ierse Tweed Pet - Beige Antraciet
  Ierse Tweed Pet - Beige Antraciet

  Maak een statement met de Typische Ierse Tweed pet in de tijdloze kleur Beige Antraciet! Deze hoogwaardige pet van John Hanly, gemaakt van 100% lamswol, voegt direct een vleugje stijl en authenticiteit toe aan elke outfit.

  € 35,95 € 17,95

Als je op zoek bent naar de perfecte Ierse wollen sjaal, dan ben je bij Liebo.nl aan het juiste adres. Hier vind je een ruime selectie John Hanly sjaals, van 100% scheerwol tot de luxueuze mix van Merinowol en Cashmere wol. Of je nu op zoek bent naar een korte sjaal of een lange sjaal, een sjaal met een visgraatmotief of een geblokte sjaal, je vindt het allemaal in de John Hanly collectie. En als je op zoek bent naar een bijpassende pet, dan hebben we ook de Ierse wollen petten van John Hanly voor jou.

En als kers op de taart hebben we ook nog de John Hanly babydekens, gemaakt van 100% lamswol of een combinatie van lamswol en Cashmere wol. Deze babydekens zijn perfect voor in de wieg, kinderwagen of als speeldeken en zijn ademend en vochtregulerend voor het comfort van je baby.

Bij Liebo.nl vind je niet alleen de beste kwaliteit John Hanly producten, maar we bieden ook de beste service. Bestel vandaag nog en geniet van de warme en luxueuze kwaliteit van John Hanly.

© 2009 - 2024 Liebo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel