Sorteer op

Giesswein pantoffels voor jong en oud bij liebo.nl

Giesswein pantoffels zijn gemaakt van 100% zuivere gevilte scheerwol en zijn geschikt voor alle leeftijden, ze worden al sinds 1954 op dier- en milieuvriendelijke wijze geproduceerd.

De Walkstoff is te vergelijken met vilt, de wol wordt verwarmt en behandelt met zeep, door wrijving haken de vezels in elkaar en krijg je een mooie dikke wolvilt. Net zoals met schapenvacht heeft ook wolvilt alle goede eigenschappen van wol, het ademt, is vochtregulerend en regelt de temperatuur van je voeten. In een wollen pantoffel krijg je geen zweetvoeten.

Giesswein pantoffels geven het gevoel van "lopen op blote voeten"

Giesswein staat bekend om zijn gepatenteerde zachte pantoffelzolen. De zool is van natuurlijk rubber en is anti-slip, is licht en flexibel en geeft het gevoel van lopen op je blote voeten. Gieswein pantoffels hebben een anatomisch gevormd voetbed, zijn warm in de winter en koel in de zomer. Giesswein sloffen van gevilte wol zijn echte relax-sloffen.

Wolgevilte sloffen van Giesswein mag je wassen

Een van de goede eigenschappen van wol is, is dat ze vuilafstotend zijn. Je sloffen regelmatig laten luchten zou genoeg moeten zijn. Toch kan er een moment komen dat je toch je wolgevilte pantoffels wilt wassen. Je kunt ze met de hand of in de wasmachine op maximaal 30°C wassen op het wolwasprogramma met een wasmiddel waar liefst lanoline in zit. Niet in de wasdroger drogen, maar gewoon in de buitenlucht.

 

 

© 2009 - 2022 Liebo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel