Over ons

Graag wil ik mijzelf voorstellen, ik ben Lisette Janssen en eigenaresse van Liebo.

Liebo is een echt Brabants familiebedrijf dat oorspronkelijk in 1990 is opgericht en is gevestig in Odiliapeel. De bedrijfsactiviteiten bestonden toen vooral uit het zelf confectioneren van wollen dekbedden. Op 15 april 2005 hebben we het bedrijf overgenomen van mijn moeder en zijn we begonnen met het verkopen van vooral schapenvacht pantoffels. De liefde voor schapen komt waarschijnlijk nog van mijn overgrootvader die herder was in Odiliapeel. Wij zijn dan ook erg begaan met het welzijn van deze dieren en we zijn ervan overtuigd dat de leveranciers waarmee wij samenwerken, diervriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan.

In ons assortiment vindt je schapenvacht en wolgevilte pantoffels, wanten en andere produkten. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken zoals Shepherd, Giesswein, Haflinger, Glerups, Fellhof, Bernardino en Warmbat.

Maar je vind niet alleen pantoffels in ons assortiment, maar ook warme wollen truien, vesten en jurkjes van Irelandseye, Aran Woolen Mills en Holebrook, daarnaast vind je het merk Weird Fish terug, sportieve outdoorkleding met het unieke macaroni breisel. Zeer comfortabele, draagbare kleding voor heren en dames.

Wij vinden het belangrijk een goede service te verlenen en doen onze best jouw bestelling zo efficiënt en snel mogelijk bij je thuis te bezorgen.

Je kunt via onze webwinkel 24 uur per dag / 7 dagen per week bestellen.

Uw gegevens en betalingen worden verwerkt via onze beveiligde SSL-verbinding en zull

 

© 2009 - 2021 Liebo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel