Sorteer op
 • Glerups kinderpantoffel Jace - Forest
  Glerups kinderpantoffel Jace - Forest

  Deze fantastische zachte Glerups kinderpantoffel Jace in de kleur Forest zijn gemaakt van 100% natuurlijk gevilte wol, helemaal geweldig voor koude kindervoetjes.

  € 54,95
 • Glerups kinderpantoffel Jace - Oranje
  Glerups kinderpantoffel Jace - Oranje

  Deze fantastische zachte Glerups kinderpantoffel Jace in de kleur Oranje zijn gemaakt van 100% natuurlijk gevilte wol, helemaal geweldig voor koude kindervoetjes.

  € 54,95
 • Glerups Kinderpantoffel Jace - Rood
  Glerups Kinderpantoffel Jace - Rood

  Deze fantastische zachte Glerups kinderpantoffel Jace in de kleur Rood zijn gemaakt van 100% natuurlijk gevilte wol, helemaal geweldig voor koude kindervoetjes.

  € 54,95
 • Glerups Kinderpantoffel Jace - Charcoal
  Glerups Kinderpantoffel Jace - Charcoal

  Deze fantastische zachte maar ook stoere Glerups kinderpantoffel Jace in de kleur Charcoal zijn gemaakt van 100% natuurlijk gevilte wol, helemaal geweldig voor koude kindervoetjes.

  € 54,95
 • Glerups Kinderpantoffel Jace - Denim
  Glerups Kinderpantoffel Jace - Denim

  Deze fantastische warme maar ook stoere Glerups kinderpantoffel Jace in de kleur Denim is gemaakt van 100% natuurlijk gevilte wol, helemaal geweldig voor koude kindervoetjes.

  € 54,95
 • Rubberen zool

  Glerups pantoffel Bikkel - Denim
  Glerups pantoffel Bikkel - Denim

  Deze fantastische warme hoge pantoffel Bikkel van Glerups in de kleur Denim is gemaakt van 100% natuurlijk gevilte wol en heeft een zwarte rubberen zool, zodat u gerust met deze huispantoffel naar buiten kunt.

  € 99,95
 • Rubberen zool

  Glerups pantoffel Bikkel - Grijs
  Glerups pantoffel Bikkel - Grijs

  Deze fantastische warme hoge pantoffel Bikkel van Glerups in de kleur Grijs is gemaakt van 100% natuurlijk gevilte wol en heeft een zwarte rubberen zool, zodat u gerust met deze huispantoffel naar buiten kunt.

  € 99,95
 • Rubberen zool

  Glerups pantoffel Bikkel - North Sea
  Glerups pantoffel Bikkel - North Sea

  Deze fantastische warme hoge pantoffel Bikkel van Glerups in de kleur North Sea is gemaakt van 100% natuurlijk gevilte wol en heeft een zwarte rubberen zool, zodat u gerust met deze huispantoffel naar buiten kunt.

  € 99,95
 • Rubberen zool

  Glerups pantoffel Sam - Denim
  Glerups pantoffel Sam - Denim

  Deze fantastische warme hoge pantoffel Sam van Glerups in de kleur Denim zijn gemaakt van 100% natuurlijk gevilte wol en hebben een zwarte rubberen zool, zodat u gerust met deze blauwe slof naar buiten kunt.

  € 99,95
 • Rubberen zool

  Glerups pantoffel Sam - Charcoal
  Glerups pantoffel Sam - Charcoal

  Deze fantastische warme hoge pantoffel Sam van Glerups in de kleur antraciet zijn gemaakt van 100% natuurlijk gevilte wol en hebben een zwarte rubberen zool, zodat u gerust met deze slof naar buiten kunt.

  € 99,95
 • Rubberen zool

  Glerups pantoffel Sam - Grijs
  Glerups pantoffel Sam - Grijs

  Deze fantastische warme hoge pantoffel Sam van Glerups in de kleur Grijs is gemaakt van 100% natuurlijk gevilte wol en heeft een zwarte rubberen zool, zodat u gerust met deze huispantoffel naar buiten kunt.

  € 99,95
 • Glerups pantoffel Femke - Grijs
  Glerups pantoffel Femke - Grijs

  Deze fantastische zachte en warme hoge pantoffel Femke van Glerups in de kleur Grijs is gemaakt van 100% natuurlijk gevilte wol, helemaal geweldig voor koude voeten.

  € 84,95
 • Glerups pantoffel Femke - North Sea
  Glerups pantoffel Femke - North Sea

  Deze fantastische zachte en warme hoge pantoffel Femke van Glerups in de kleur North Sea is gemaakt van 100% natuurlijk gevilte wol, helemaal geweldig voor koude voeten.

  € 84,95
 • Glerups pantoffel Femke - Wit
  Glerups pantoffel Femke - Wit

  Deze fantastische zachte en warme hoge pantoffel Femke van Glerups in de kleur Wit is gemaakt van 100% natuurlijk gevilte wol, helemaal geweldig voor koude voeten.

  € 84,95
 • Glerups pantoffel Femke - Forest
  Glerups pantoffel Femke - Forest

  Deze fantastische zachte en warme hoge pantoffel Femke van Glerups in de kleur Forest is gemaakt van 100% natuurlijk gevilte wol, helemaal geweldig voor koude voeten

  € 84,95
 • Glerups pantoffel Femke - Petrol
  Glerups pantoffel Femke - Petrol

  Deze fantastische zachte en warme hoge pantoffel Femke van Glerups in de kleur Petrol is gemaakt van 100% natuurlijk gevilte wol, helemaal geweldig voor koude voeten.

  € 84,95
 • Glerups pantoffel Femke - Rood
  Glerups pantoffel Femke - Rood

  Deze fantastische zachte en warme hoge pantoffel Femke van Glerups in de kleur Rood is gemaakt van 100% natuurlijk gevilte wol, helemaal geweldig voor koude voeten.

  € 84,95
 • Glerups pantoffel Femke - Charcoal
  Glerups pantoffel Femke - Charcoal

  Ontdek de ultieme comfortervaring met de Femke pantoffel van Glerups in de kleur Charcoal. Deze hoge pantoffel is gemaakt van 100% natuurlijk gevilte wol, waardoor deze huispantoffel heerlijk zacht en warm is

  € 84,95
 • Glerups pantoffel Femke - Denim
  Glerups pantoffel Femke - Denim

  Deze fantastische zachte en warme hoge pantoffel Femke van Glerups in de kleur Denim is gemaakt van 100% natuurlijk gevilte wol, helemaal geweldig voor koude voeten.

  € 84,95
 • Glerups inlegzolen - Zwart / Grijs
  Glerups inlegzolen - Zwart / Grijs

  Glerups inlegzolen zijn ideaal om in je (werk)schoenen, laarzen, sportschoenen en pantoffels te dragen. Deze zolen bieden niet alleen een zalig gevoel, maar zorgen ook voor een uitstekende isolatie.

  € 16,95
 • -43%

  Glerups pantoffel Tim - Antraciet
  Glerups pantoffel Tim - Antraciet

  De Glerups dames- en herenpantoffel Tim in de kleur Antraciet zorgt voor ultiem warmte comfort voor je voeten. Deze lage wollen pantoffels zijn gemaakt van 100% natuurlijk gevilte Nieuw Zeelandse wol.

  € 69,95 € 39,95

Glerups pantoffels: unieke, diervriendelijke wolgevilte pantoffels uit Denemarken, ideaal voor alle seizoenen!

Glerups pantoffels uit Denemarken zijn unieke diervriendelijke wolgevilte pantoffels van 100% wol, afkomstig van het Deense Gotland schaap en het Nieuw-Zeelandse Merino schaap. Het combineren van deze wolsoorten met hun specifieke woleigenschappen resulteert in een wolvilt dat super regulerend is en tot 35% vocht opneemt, waardoor Glerups sloffen geschikt zijn om het hele jaar door te dragen. Ze zijn warm in de winter en koel in de zomer en voorkomen zweetvoeten.

Naast deze fantastische duurzame en milieuvriendellijke eigenschappen zijn Glerups pantoffels comfortabel om te dragen, warm en hebben ze een Scandinavische look. Mensen die ze eenmaal ervaren hebben willen nooit meer andere pantoffels dragen. Het is zelfs geweldig om er met blote voeten in te gaan staan en bijna te vergeten dat je ze uit moet doen als je de deur uitgaat. Twijfel je over de maat? Dan komt de maat overeen met normale schoenmaten. Als je een halve schoenmaat hebt, raden we aan om een maat groter te kiezen.

Glerups heeft zowel dames- als herenpantoffels in de collectie. De Glerups booty's, oftewel de laarzen, zijn het populairst in Nederland. Ze zijn wat hoger en hebben aan de zijkanten een inkeping voor gemakkelijk in- en uitstappen. Daarnaast bieden we ook de lage Glerups pantoffel, ook wel de Glerups schoen genoemd, die tot aan de enkel komt.

We hebben ook Glerups kinderpantoffels in ons assortiment, zoals de enkelhoge kinderpantoffels. Zelfs kindervoetjes blijven heerlijk warm in deze fantastische Glerups sloffen. Geschikt voor alle seizoenen en verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals opvallend oranje, forest, denim of antraciet.

Bij Liebo hebben we een ruim assortiment Glerups pantoffels op voorraad. Van de hoge booty's en hoge pantoffel Femke met lederen zool tot de hoge booty's en hoge pantoffel Sam met rubberen zool, de lage pantoffel Tim, de hoge kinderpantoffel Jace met lederen zool en de Glerups inlegzolen van maat 19 tot en met maat 48. De inlegzolen van Glerups zijn makkelijk op maat te knippen en geven extra isolatie en warmte in bijvoorbeeld je schoenen, laarzen, voetbalschoenen en pantoffels.

Glerups pantoffels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals antraciet, grijs, denim, petrol, cranberrie, rood, oranje en forest. Er is dus altijd wel een kleur die past bij jouw persoonlijke stijl en voorkeur.

© 2009 - 2024 Liebo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel