Gastenboek en reviews Liebo

 

Plaats gerust uw berichtje en/of beoordeling.

 

 

 

St (13-5-2024) ⭐️⭐️⭐️⭐️

Shepherd sloffen
Paar Shepherd sloffen gekocht, ter vervanging van een vorig paar. Wat ik heel prettig vond aan de site van Liebo is dat met behulp van de maattabel (op te meten in cm's) de juiste maat sloffen gezocht kon worden. Het pakketje zag er verzorgd uit en ik heb het vlot ontvangen. Dus tevreden en voor herhaling vatbaar.


Marijke (10-5-2024) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Irelandseye vest Danielle
Dag Lisette, Ik heb het vest ontvangen hoor, het is prachtig. Dankjewel!


​J. de Vries (15-4-2024) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wollen vest en Glerups pantoffel Femke
Waar voor je geld.
De trui en vest van IrelandsEye zijn prachtig. Heerlijke zachte warme wol, kriebelt niet, mooie kleuren, en het zit perfect, zeldzaam goede kwaliteit!
Het vest van Aran is ook gemaakt van mooie zachte wol, kriebelt ook niet, mooie kleur, alleen valt de maat groot uit en heb ik hem smaller moeten maken, maar dat ging gelukkig goed, gewoon onder de naaimachine en de zoom bijknippen.
De pantoffels Femke ziitten heerlijk en ik kan er goed op lopen, zelfs er op dansen gaat geweldig, gewoon op The Doors tijdens het afwassen!


Johannes (3-4-2024) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

John Hanly pet
Mooie wollen Ierse pet besteld. Was de laatste van die maat, en had 50% korting, dus echt een koopje! Levering ging snel, product is mooi en zoals verwacht. Ben er blij mee!


John (17-1-2024)⭐️⭐️⭐️⭐️

Hielbeschermer
Gisteren de hielbeschermer ontvangen, wat fijn, mijn vader kan nu weer met minder pijn in zijn bed liggen.


AsTo (7-1-2024) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wollen trui
Bestelling net voor de kerst geplaatst. Website was tijdens de kerstperiode gesloten. Desondanks is onze bestelling in recordtempo verzonden zodat de prachtige trui als kerstcadeau onder de kerstboom gelegd kon worden. Ook de afhandeling van een retourzending werd snel en netjes uitgevoerd. Complimenten en dank.


Ber (31-12-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wollen Aran vest
Onlangs dit wollen vest gekocht voor mijn man en het is prachtig. Het vest is lekker warm en mijn man vindt de kleur blauw van het vest erg mooi. Ook heeft het vest aan de binnenkant een voering van zachte textiel. Dit vest is de vervanging van een ander vest dat hij tot op de draad versleten heeft. Omdat hetzelfde vest tegenwoordig enorm in prijs gestegen is, was ik op zoek naar een vriendelijker geprijsd vest. We hadden eerst een mooi wollen vest elders gevonden, maar daar hing een vreemde geur aan waar mijn man niet aan kon wennen. Dit vest heeft zo'n geur niet. Het vest is niet goedkoop maar vergelijkenderwijs wel. Het is het waard.

Overigens zou mijn man nog willen toevoegen: goede rits die netjes weggewerkt is in het vest en een fijne kraag.


Saskia (30-12-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wollen handschoenen
Geachte heer/mevrouw, Zojuist ontving ik de bestelde handschoenen. De maattabel werkt perfect, want ze zitten als gegoten. Dank ook voor de kleine attentie (nougat). Fijne jaarwisseling!


Eline (23-12-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️

Giesswein sloffen
Fijne sloffen, mooi op tijd voor onder de kerstboom!


Mart (18-12-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alpaca sokken
Hartelijk dank voor de beste wensen. Wij wensen jullie en al je dierbaren ook een heel gezellig Kerstfeest en een voorspoedig en gelukkig Nieuwjaar! Bedankt voor al jullie mooie spullen en de geweldige service die julie altijd leveren.


Rose (7-12-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Aran trui
Ik ben zeer tevreden over mijn roomwitte wintertrui van Aran. Ben er zeer blij mee, lekker warm en de kleur staat me goed.
De service was heel goed en dank voor de houten hanger tegen motten!


Constance (21-11-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Aran trui
Vandaag een trui van jullie ontvangen een Aran wollen, met van die mooie breipatronen. Man wat een mooie trui is dat!  Je ziet iets op het internet en dan weet je toch vaak niet wat je koopt, deze trui heeft mij blij verrast, hij is prachtig en dat kaartje met de betekenis van de steken, TOP! De mouwen zijn voor mijn man iets te kort, (apenarmen) maar jullie krijgen hem niet terug hoor, echt niet. Ik kan beter nog een iets grotere kopen, jullie zien mij in ieder geval terug.


Ine (14-11-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fellhof pantoffel Biekamp
Goede service, snelle levering maar vooral goedekwaliteit.


Jurgen (14-11-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Haflinger pantoffel
Hallo, Ik heb twee jaar terug identieke Haflinger pantoffels gekocht. Daar ben ik zo blij mee dat ik nu alvast een tweede paar koop voor het geval dat deze straks niet meer verkrijgbaar zouden zijn, en gelijk ook een paar voor mijn partner. Dus ja ik ben tevreden!
Groet, Jurgen


Emmy (8-11-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Haflinger pantoffel
Levering snel en goed verlopen. Haflinger huisschoenen heerlijk product. Ik ben een zeer tevreden klant. 


Wilma (3-11-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Geurloos verzenden sokken 
Bedankt voor het zo geurloos mogelijk verzenden van de sokken die ik had besteld. Ze zijn inmiddels bezorgd en alles is goed gegaan. (⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠) De sokken zelf hebben wel een licht zeepachtig geurtje, maar daar heb ik geen hinder van. De wind blaast het er wel af, ik heb ze gewassen en leg ze nu af en toe een tijdje buiten neer. Hartelijke groeten van Wilma 


Hetty (1-11-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wollen truien en vesten
Omdat ik het vaak koud heb viel mijn oog op deze site. Heerlijk veel merinowol en wat ziet het er goed uit. Dus besteld. De volgende dag al kwam het met de post. En toen was ik verkocht. Wat een kwaliteit en het blijkt heerlijk warm zoals ik hoopte.Er is niets terug gegaan. Ik geniet er gewoon volop van. Tot de volgende keer! 


Ariènne (27-10-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Irelandlandstrui
Dankjewel voor de goede service. Fijn weekend 


Wim (27-10-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Diverse truien en houthakkersvest
Het is binnen, past allemaal als een bus en prima kwaliteit, ook het houthakkers vest is helemaal prima. Ben er heel blij mee en kan nu weer even vooruit.


Tunde Knops (27-10-2023

Aran Woollen Mills trui Kyan ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
zeer goede bestelling met een leuke schijf en trui, ik ben er heel blij mee.🤠


Jeanne Veraart (26-10-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wollen heren trui
Verledenweek een prachtige trui voor mijn man bij jullie gekocht. Super snelle levering, mooie kwaliteit, komen zeker nog eens bij jullie terug.


Marian van der Camp (25-10-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Warmbat pantoffels
Een hele goede prijs en supersnel verzonden. De andere dag in huis.


Jacqueline (23-10-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wollen trui
Beste Liebo, Ik was aangenaam verrast toen ik de trui uitpakte, niet een zware trui, maar heerlijk luchtig. Heb hem nog niet gedragen want het is nog wat te warm om hem aan te doen. Ik ga er zeker veel plezier van hebben. Hartelijke groet, Jacqueline.


Aaldert (11-10-2023)  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wollen trui
Snel verstuurd. Dikke wollen trui voldoet aan de verwachting, is wat aan de lange kant voor een S maar kan er mee door. Prijs kwaliteit verhouding is prima.


Marieke (11-10-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kinderpantoffels
Toppie, ik ben zeer tevreden over de pantoffeltjes


Jan (11-9-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wollen trui
Mooie trui, voldoet aan mijn verwachting


Evelien Verhaegh (2-9-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️

Trui en pantoffels
Snelle levering ondanks de aangegeven vakantieperiode. Tevreden met het produkt.


Marian (28-8-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Damestrui
Mooie trui ondanks vakantieperiode van webwinkel toch opgestuurd.(als reactie op mijn mail) Echt top!


Ger Hermus (2-8-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Trui en vest
Prima kwaliteit en prijs


M. Sok-Kastelen (16-7-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Haflinger heren pantoffels
Snelle en correctie levering, goede prijs!


Monique (7-6-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Shepherd pantoffels
Beste prijs, excuus voor vertraagde bestelling door PTT en extra attentie. Zeer verzorgd, helemaal prima!


Els (1-5-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vest
Mooi vest, snelle levering, Keurig verzorgd verpakt.


Paul Booyen (1-5-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Haflinger paul
Snelle levering, prima sloffen, tevreden.


M (1-5-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Shepherd heren pantoffels
Snel geleverd, heerlijk warme pantoffels, helemaal goed!


Danny van N (1-5-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️

Haflinger pantoffels Paul jeans
Goede prijs voor de heren pantoffels Paul in jeans en supersnelle levering. Zou er zo weer iets bestellen. Bedankt.


MC (14-4-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️

Haflinger pantoffel karl
Bestelling was snel geleverd. De pantoffels zijn heerlijk warm en zitten lekker. Al jaren heb ik deze pantoffels.


G.J. (11-3-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Haflinger pantoffels
Na ruim 15 jaar waren mijn haflingerpantoffels helemaal versleten, tijd voor nieuwe. Bij Liebo de voordeligste vervanger gevonden. Vrijdag besteld en zaterdag al in huis. Hoop dat deze ook weer vele jaren zullen meegaan op wintersport e.d.


Paul Buijs (12-2-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Haflinger pantoffels
Voordeligste Haflinger pantoffels. Snelle levering, uitstekend produkt.


F van der Veen (8-2-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vest
Prima vest, precies wat ik zocht. Bestelling en levering adequaat behandeld.


Riet Scheepen (8-2-2023) ⭐️⭐️⭐️

Sloffen
Sloffen zijn fijn maar door mijn handen moeilijk aan te trekken.  Ritssluiting o.i.d. zou handig zijn.


Mariette (6-1-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️

Sloffen
Prima service, vlot ook. Sloffen zijn super, zool wat minder, had betere kwaliteit van de zool gehoopt. Maar verder prima


Ellen mans (6-1-2023) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantoffels instap Haflinger Wol
Fijne pantoffels, lekker warm, stevige zool. Handig dat het instappers zijn. 1 maat groter genomen zodat je er ook met sokken in kan.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2009 - 2024 Liebo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel