Maatinformatie

Om tot de juiste maat te komen kunt u het beste uw voeten opmeten. Leg een vel papier tegen een muur, vervolgens met de hiel tegen de muur gaan staan. Dit kunt u met of zonder sok doen, afhankelijk hoe u uw pantoffels gaat dragen, en trek een lijntje bij de grootste teen. Meet beide voeten en kies dan voor de grootste voet (veel mensen hebben namelijk verschillende voeten).

Dit is slechts een globale richtlijn. Sommige pantoffels vallen groter of kleiner uit. In dat geval staat het bij de pantoffels specifiek vermeldt. Indien bekend staan bij de meeste Shepherd pantoffels de exacte gemeten binnenmaten vermeldt.

Over het algemeen geldt de aantal cm's van de voet, vermenigvuligen met 1,6. De uitkomst geeft de maat aan, wel naar boven afronden.

Heeft u vragen of twijfelt u, dan horen we het graag.

Disclaimer: Wij gaan zo zorgvuldig mogelijk om met het advies voor de maatvoering. Dit zijn slechts richtlijnen omdat elke fabrikant andere maatvoeringen kan hebben. Mocht het maatadvies niet overeenstemmen met de geleverde maat van de pantoffel, dan kunt u Liebo hiervoor niet aansprakelijk stellen, ook valt dit buiten het "verkeerd geleverd" artikel.

© 2009 - 2024 Liebo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel